Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

CEYHAN’DA PARKE ÜSTÜ ASFALT DÖNEMİ BİTTİ

CEYHAN’DA PARKE ÜSTÜ ASFALT DÖNEMİ BİTTİ

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, asfaltlama çalışmalarında parkelerin sökülerek değerlendirildiğini, israf döneminin son bulduğunu belirtti.

CEYHAN’DA PARKE ÜSTÜ ASFALT DÖNEMI BITTI

 

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, asfaltlama çalismalarinda parkelerin sökülerek degerlendirildigini, israf döneminin son buldugunu belirtti.

 

Ceyhan Belediyesi ve Büyüksehir Belediyesi ekiplerinin yaptiklari ortak çalismalar kapsaminda asfaltlama çalismasi yapilacak yollardaki parkeleri sökerek, kaldirimlara kullaniyor. Çamliyol Inönü Bulvari ve Burhaniye Mahallesi'nde çalismalar sürerken, önceki dönemlerde parke taslarinin üzerine asfalt dökülmesine vurgu yapan Baskan Kadir Aydar, Büyüksehir Belediye Baskani Zaydan Karalar ile Ceyhan için çalismalarin araliksiz sürdügünü, halkin çikarlarinin kollanarak, belediyenin tek kurusunun heba edilmedigini dile getirdi.

 

BASKAN AYDAR, “ISRAF DÜZENI SON BULACAK”

Hizmet üretmekten çok, isin kolayina kaçilarak milli servet harcanarak yapilmis parke yollarin üzerine asfalt döküldügünü belirten Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, “Ceyhan’da parke üzeri asfalt dönemi bitmistir. Kaliteli, bilinçli ve halkin menfaatlerini düsünen bir yönetim düzeni baslamistir. Ceyhan Belediyesi ve Adana Büyüksehir Belediyesi ile  yapmis oldugumuz ortak çalisma sayesinde hiçbir ürünümüz araya gitmiyor. Sokaklardan söktügümüz parkeleri tekrar kaldirim çalismalarinda kullaniyoruz. Parkeleri aliyor, güzel bir sekilde temizliyor, hazir hale getiriyoruz. Hiçbir sey israf olmayacak, israf düzeni son bulacak ve de Ceyhanli için her sey çok güzel olacak.” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı